Follow Us:

Ons verhaal

Home Ons verhaal

Gek op mooie ontwerpen en nuchter design

Wij zijn Eric Scholten en Marloes Dekker, twee creatieve breinen met een achtergrond in grafische vormgeving, fotografie en marketing communicatie. Ons oog voor beeld en de liefde voor design zorgen voor unieke en nuchtere design producten.

Sinds 2016 ontwerpen en maken we producten voor liefhebbers van de verschillende Nederlandse steden. Je hebt een herinnering aan een stad omdat je er woont, werkt, geboren bent, trouwt, op vakantie bent geweest of gewoon heel veel van houdt. 

 

Neerlands label
Ons bedrijf heet Neerlands label. Neerlands label staat voor het ontwerpen, maken en in de markt zetten van nuchter Nederlands design. Betaalbaar, duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Op maat voor jou
Al onze producten en verpakkingen zijn uniek en op maat te maken en daardoor niet alleen geschikt als cadeau of souvenir maar ook als relatiegeschenk.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via wijzijn@neerlandslabel.nl of bel naar 06-42282999

17 Dec. 2016 NIJMEGEN – Ze zouden kunnen uitgroeien tot een soort visitekaartjes van de stad. Want al die mensen die ooit in Nijmegen gestudeerd hebben, maar nu elders wonen, willen er een paar van aan de kapstok hebben hangen.

Dat vindt de jury over de Nijmeegse Knaapjes, een ontwerp voor nieuwe kleerhangers van Marloes Dekker en Eric Scholten. Zij bedachten vier kleerhangers waarop de vier boogbruggen van Nijmegen afgebeeld staan.
” Je kunt ze weggeven als relatiegeschenk en ze passen in modern maar ook klassiek interieur “, aldus de twee zaterdagavond in Lindenberg in Nijmegen.